Tervetuloa Aukia Fashion News blogiin. Mikäli haluat postituslistallemme,Klikkaa tästä!

Välitätkö mitä puet päällesi? Knowledge Cotton Apparel tarjoaa vastaukset tähän

VALVEUTUNUT MIES SÄÄSTÄÄ LUONTOA PUKEUTUMALLA TYYLIKKÄÄSTI

 Knowledge Cotton Apparelille muoti on paljon muutakin kuin yllemme pukemia tekstiilejä. Se käsittää myös ihmiset ja ympäristön. Knowledge Cotton Apparel tarjoaa valveutuneelle kuluttajalle vastuullisia muotivalintoja tyylistä, mukavuudesta tai laadusta tinkimättä. KCA:n edustaja Johannes kertoi meille merkistä enemmän.

Kerro meille KNOWLEDGE COTTON APPARELISTA ja ideasta merkin takana.

Vuonna 1969 perustettu Knowledge Cotton perustettiin tuottamaan orgaanisesta puuvillasta kangasta vaateteollisuudelle. Globaali kasvava huoli ympäristön saastumisesta ja maapallomme tulevaisuudesta synnytti halun olla osallisena rakentamassa puhtaampaa tulevaisuutta ja levittää samalla sanomaa siitä kuinka jokainen voi valinnoillaan tehdä maailmasta paremman ja puhtaamman paikan nyt ja tulevaisuudessa.

Miksi vastuullinen muoti ja miten KCA ottaa ympäristön huomioon tuotannossaan?

Noh, jos ihan vaan katsoo tutkimukseen ja näyttöön perustuvia faktoja ympäristömme tilasta, johtopäätös ja lopputulema on helppo. Some ja uutiset pursuilevat videoita roskalautoista, sulavista jäävuorista, vuosi vuoden jälkeen kohoavista lämpötiloista ja kasvavista saastemääristä. Näihin kaikkiin KCA suhtautuu vakavasti ja valmistaa vastuullisuudella kaikki tuotteet. Orgaanisuus, kierrätys ja vegaanisuus ovat läsnä kaikissa tuotteissa korkeimpien standardien mukaisesti.

Miten KCA pyrkii erottumaan ja mistä mallistot saavat inspiraationsa?

Mallistojen ja tuotteiden perusajatus on olla mahdollisimman ajaton ja samaan aikaan huippulaadukas, jotta kuluttajan ei tarvitse hankkia valtavaa karderobia ja uusia kaappiaan jatkuvasti trendien vaihtuessa. Tuotteiden jälleenmyyntiarvo ja arvostus on erittäin korkea, mikä helpottaa kierrätystä kirpputoreilla. Inspiraatiot ja teemat eri mallistoissa saavat suuresti vaikutteita luonnosta sekä ympäristöllemme hyvistä elämäntapavalinnoista, esimerkiksi pyöräilystä autoilun vaihtoehtona, vihreästä energiasta ja eri vuodenaikojen upeista väreistä. KCA:n trendikkäitä ja laadukkaita vaatteita kantava ihminen ottaa pukeutumisellaan kantaa ympäristömme puolesta.

 

Aukia on saanut olla mukana mahdollistamassa tätä matkaa kohti puhtaampaa ympäristöä. Esimerkiksi vuoden 2017 loppuun mennessä Aukia Vaasa on myymiensä Knowledge Cotton Apparelin vaatteiden kautta vähentänyt yli 700 litraa kemikaaleja, torjunta-aineita ja lannoitteita. Muovipulloja on kierrätetty polyesteriksi yli 16 000 kappaletta ja vettä säästetty yli 2300 litraa. Hiilidioksidipäästöjä olemme onnistuneet yhdessä pienentämään vakuuttavat 1360 kiloa.

 

Löydät Knowledge Cotton Apparelin Aukia Vaasasta, Tampereelta, Aukia Menswearista Kampista sekä verkkokaupasta aukia.fi

Jaa artikkeli