Tervetuloa Aukia Fashion News blogiin. Mikäli haluat postituslistallemme,Klikkaa tästä!

Samsoe&Samsoe: syksy 2018

 

”Samsoe & Samsoen syksyn mallisto on yhdistelmä värejä ja kuoseja –kukkia, leopardikuosia ja pehmeitä lämpimiä sävyjä yhdistettynä kirkkaisiin väreihin.”

Samsoe & Samsoen edustaja Tiia kertoi meille syksyn mallistosta, inspiraatiosta tanskalaismerkin mallistojen takana sekä omista tämän hetkisistä suosikkituotteistaan.

Millainen Samsoen mallisto on tänä syksynä?

Samsoe & Samsoen syksyn mallisto on yhdistelmä värejä ja kuoseja – kukkia, leopardikuosia ja pehmeitä lämpimiä sävyjä yhdistettynä kirkkaisiin väreihin. Tämän syksyn trendi onkin ehdottomasti leikittelevää! Materiaaleissa näkyy myös kontrastia kevyiden ja laskeutuvien viskoosi/silkkikankaiden ja pehmeiden villalaatujen välillä. Trendikkäin yhdistelee tänä syksynä rohkeasti sekä printtiä, että värejä samaan asukokonaisuuteen!

Mistä mallistot saavat inspiraationsa?

Mallistoista vastaa Tanskalainen suunnittelutiimimme. Pääsuunnittelijamme Mia Kappelgaard tiiminsä kanssa matkustaa paljon ja hakee inspiraatiota muista kulttuureista, mutta samalla Pohjoismainen tyyli ja olosuhteet toimivat perustana suunnittelutyölle. Tanskalaisille pyöräily on elämäntapa, ja vaatteiden täytyy olla näin ollen myös käytännöllisiä – trendikkyyden lisäksi. Käytännöllisyyttä kuvastaakseni – muistan aina, kun suunnittelijamme kertoi ajattelevansa jo suunnitteluvaiheessa, voiko kyseinen vaate päällä hypätä pyörän selkään!

Mitkä ovat sinun suosikkituotteesi syksyn mallistosta?

Oma suosikkini syksyn mallistosta on ehdottomasti leopardiprintti. Tämä printti on kestosuosikki, josta on paljon erilaisia variaatioita. Samsoe & Samsoen leo-kuosi on omaan makuuni väritykseltään sopivan pehmeä, ja se toimii hyvin lämpimien ruskeiden, valkoisen, mustan ja kontrastivärien kanssa. Syksyn viiletessä on ihana pukea ylle jotain pehmeää ja lämmintä. Sekä miesten- että naisten mallistoista löytyy paljon lämpimiä neuleita viileneviin ilmoihin.  Lempituotteeni syksyn mallistosta on ehdottomasti kestosuosikki Nor-neule! Mallistosta löytyy useita eri värejä tästä mallista, oma suosikkivärini on caramel cafe. Ja mikä parasta – samasta pehmeästä alpakka-merinovilla laadusta on saatavilla myös pipot samoissa sävyissä neuleiden kanssa.

Samsoe & Samsoen shop-in-shopit löydät myymälöistämme Vaasassa, Tampereella, Seinäjoella (vain naiset), Kokkolassa (vain naiset) ja Kampissa (vain miehet) sekä online aukia.fi.

Tervetuloa inspiroitumaan syksyn trendeistä!

Jaa artikkeli